Hjem Nyheter Punning tatt på “fiskefølelse”

Punning tatt på “fiskefølelse”

Av Redaksjonen

Det er ikke alle fiskere som bare stikker en tur ut for å prøve fiskelykken. Noen fisker etter almanakken, andre etter en huggtabell. Kent Inge Engen Løvaas er ikke som alle andre, han fisker etter magefølelsen. For noen dager siden fikk han en slik følelse, en «fiskefølelse» som han selv kaller det. Selvfølgelig ligger det litt historie bak med store fisker tatt på samme dato, det skal man ikke kimse av, og det er vel med å styrke denne «fiskefølelsen».

Så derfor også på denne kvelden, på samme dato som tidligere, ble det en tur ut etter ørreten.

Kanskje ble han lurt av denne «fiskefølelsen» for det ble ikke noe annet enn mange fine ekko på loddet denne kvelden. Men Kent Inge ga seg ikke.

Les også: Banning, mye adrenalin og tårer når kjempe ørreten kom om bord

-Jeg prøvde å legge opp noen bestemte kjøremønstre, for å treffe de ekkoene jeg fikk på loddet.

Det ble en rolig natt, med kun noen fine fisker på ekkoloddet.

– Ut på morgenen like før klokken fire, ble det skikkelig liv. Det ble et skikkelig skrik i snellen, og synet av en diger ørret som spratt til værs.

Les ogå: Ørretbonaza på Mjøsa

Da startet en kamp som skulle vare i over en halv time. Det kom flere lange utras, der han måtte pumpe og jobbe godt for å få fisken inn mot båten.

-jeg både så og kjente at denne var stor, men at det var ny personlig rekord, det var en overraskelse.

Fisken som var en skikkelig «punning», veide 7420gr. Det tok ikke lang tid før fisken var filetert, og behørig pakket inn i folie og klar for stekeovnen.

Fiskeavisen gratulerer med ny personlig rekord, for nei, dette er ikke Løvaas sin første av disse store flotte ørretene fra Mjøsa.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy