Hjem FiskeHavfiske Lowrance® lanserer nye elektriske Ghost®-trollingmotorer

Lowrance® lanserer nye elektriske Ghost®-trollingmotorer

Av Redaksjonen

Verdens mest avanserte elektriske Ghost-trollingmotorer er nå tilgjengelig for et større utvalg av båter 

Pressemelding fra Lowrance®

Tulsa i Oklahoma – Lowranceâ, en verdensledende leverandør av fiskeelektronikk siden 1957, kunngjorde i dag lanseringen av to nye elektriske Ghost-trollingmotorer for ferskvann med den prisbelønte Lowrance Ghostâ-designen – Ghost 52 og 60.

De nye Ghost 52- og 60-modellene, med henholdsvis 52- og 62-tommers stammelengder, bringer med seg alle fordelene og funksjonene til de opprinnelige elektriske Ghost-motorene for ferskvann, til båter med høyere baug. Nå finnes det en elektrisk Lowrance-motor for alle sportsfiskere – fra gjørs- og abbor-fiskebåter til båter for flere arter.

«Vi var først ute i fjor da vi kunngjorde den elektriske ferskvannsmotoren Lowrance Ghost for sportsfiskere», sier Lucas Steward, Executive Vice President for Lowrance. «Etter lanseringen fikk vi en rekke tilbakemeldinger fra kunder som ønsket den samme funksjonaliteten for fartøyer med høyere baug. Vi lyttet, og nå finnes det en elektrisk Ghost-motor for nesten alle sportsfiskere i ferskvann.»

De elektriske Lowrance Ghost 52- og 60-motorene har følgende funksjoner:

Børsteløs motor

Ghosts børsteløse motor genererer skyvekraft som er 25 prosent kraftigere enn dagens konkurrenter, og gir 45 prosent lengre kjøretid på samme lading – tilsvarende nesten én ekstra dag i drift. Kombinasjonen av presisjonsproduksjon, bruk av sjeldne mineraler sammen med nyskapende propelldesign gir skyvekraft med høy ytelse og effektivitet som varer.

Null interferens på ekkolodd

Ghost sin børsteløse motor bidrar til å eliminere støy under bruk, og i motsetning til vanlige børstemotorer har den ingen børster som slites ut, noe som øker påliteligheten og levetiden. Den børsteløse motoren avgir ingen elektromagnetisk interferens. Det gir sportsfiskere de klareste ekkoloddvisningene som er mulig uten forstyrrelser på skjermen.

Integrasjon

Brukere kan styre, justere hastighet, konfigurere rutenavigering eller kaste anker på gjeldende posisjon med berøringskontroll fra en Lowrance-skjerm med SmartSteer™-grensesnittet. Ghost sammenkobler enkelt med HDSâ LIVE-, HDSâ Carbon- og EliteTM Ti²-skjermer via en enkel NMEA 2000â-tilkobling.

Plug-and-play-ekkolodd fra Lowrance

Ghost har to integrerte svingerfester som alternativer, inkludert HDI (CHIRP og Downscan Imaging™) og den valgfrie Active ImagingTM 3-i-1-svingeren (CHIRP-ekkolodd, Sidescan og Downscan Imaging). Alle motorer leveres som standard med en HDI-svinger, men kan oppgraderes med en annen type svingerfeste hvis nødvendig.

Fly-By-Wire-kabelstyring

Øyeblikkelig og jevn kabelstyringskontroll gjør at Ghost kjennes som en kabelstyringsmotor, men den har ikke de mekaniske kablene som kan slites ut over tid. Uavhengig av hvilken trollingmotor som er blitt brukt tidligere, blir sportsfiskere raskt komfortable med den nyskapende fotpedalen fra Ghost, som er fullstendig brukerkonfigurerbar. Pedalen kan konfigureres slik at den passer til preferansene dine, med programmerbare hurtigknapper og en vippebryter som kan flyttes, som gjør at den elektriske motoren kan kjøres fra begge sider av pedalen. Modusknappene har LED-lamper og et indikatorpip som gir tilbakemelding når en modus er aktivert. Fotkontrollen har også en batterinivåindikator. I tillegg har Ghost 60 en standard fjernstyrt kontroll som gjør det enkelt å styre fra hele fartøyet.

Robust konstruksjon

Den 360-graders løsrivelsesbraketten er utformet for å absorbere støt, slik at akselen kan vike unna hindringer og komme på plass igjen etter støt. En stamme i kompositt med livstidsgaranti bidrar til å tåle støt, og en integrert stabiliseringsstang reduserer bevegelser ved kjøring under røffe forhold. Fotpedalkabelen er festet til braketten med robuste klips, slik at den ikke kan bevege seg rundt på dekk og skade fiskestenger og fiskehjul og blokkere visningen av Lowrance-ekkolodd som er montert i nærheten.

Allsidig installasjon

Motoren veier 2,7 kg mindre enn tilsvarende børstemotorer, noe som gjør det enklere å installere, plassere og oppbevare den. Ghost er utformet for å fungere med 24- eller 36-volts systemer med opptil henholdsvis 97 og 120 pund skyvekraft. Det er også mulig å oppgradere batteri og lader i fremtiden.

Ghost 52- og 60-modellene er tilgjengelige i desember 2020 til henholdvis ca. NOK 42 900 og NOK 47 000. Du finner mer informasjon om de elektriske Ghost-motorene og hele Lowrance-serien med maritim elektronikk på https://www.lowrance.com/en-gb/.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_21]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy