Hjem Fiske Bifangst på isen ble en helt syk opplevelse

Bifangst på isen ble en helt syk opplevelse

Av Daniel

Selv om man fisker etter spesifikke arter så kan det være utrolig moro når man får en helt uventet bifangst. Det var noe som skjedde med Odd Andre Borgan, en elev ved sportsfiskelandslinja som ligger i Grong. Han og noen fra klassen prøvde ute på dype, i all hovedsak for å skate, da Borgan fikk et kraftig hugg i stanga. Etter å ha kjørt litt på fisken så var han ganske sikker på at de hadde fått arten de hadde håpet på! Men det viste seg å være en kveite, som kanskje var mye bedre å få?

(Husk lyd)

Fiskeavisen tok selvfølgelig en prat med denne fiskeglade gjengen.
Vi er elever ved 2. året på sportsfiskelandslinja som ligger i Grong. Hele klassen var på Hjellbotn i Steinkjer som også er mer kjent som reserveplassen for NM i fiske.
Les også: Havfiske etter kveite
Vi prøvde i hovedsak å få tak i skate, og hadde laget rigger og oppsatser for dette, ett slep med 2 kroker.
Jeg (Pia kullvik), Odd Andre Borgan og Isak Almås bestemte oss for å gå litt lenger ut på dypet enn det de andre gjorde. Jeg fikk en del hvitting og det gjorde de andre og, helt til Odd Andre Borgan fikk ett rimelig stort hugg i stanga!
Den datt av 2 ganger før den endelig satt på. Vi var bombesikre på at det var en svær skate ettersom at utraset minnet mye om en skates. men neida!
Vi fikk en kveite. som dere ser i videoen var vi meget overrasket og vi forventa IKKE å få en kveite, så gleden var stoooor da kveita beit på en halv hvitting som var festa på en rett 2’er krok som er tenkt til mindre arter, som f.eks. knurr, hvitting osv.

«Det var en helt syk opplevelse som jeg sent vil glemme!!» smiler Odd Andre breit

Tusen takk for at dere ville dele denne historien og videoen med oss i Fiskeavisen.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy