Hjem MatlagingFisk Byggrynsrisotto m/ørret

Byggrynsrisotto m/ørret

Av Redaksjonen

BYGGRYNSRISOTTO M/ØRRET

https://www.youtube.com/watch?v=uMSb1J8g7Gc

Lag noe folkelig og godt til kvelds! Faktisk like lett som burgerking. Med få ingredienser kan du lage en lekker rett som metter hele familien!

DU TRENGER:

  • 100 gram byggryn
  • 100 gram parmesan
  • 1 dl fløte
  • Ca 70 – 100 gram fisk per person (forret/lunsj)

Legg gryn i bløt over natten eller kok i 20 minutter. Sil ut overfløding væske.

Tilsett fløte til den er redusert. Kok inn til 50 % reduksjon.

Tilsett revet parmesan, smak til med salt og pepper.

Server på tallerken med flak av stekt ørret på toppen. Pynt med flak av parmesan og basilikum – eventuelt andre urter fra naturen.

Bon apetitt!

Du vil kanskje like dette også

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy