Hjem Fiske ByTorsken – Borgundfjordfiske

ByTorsken – Borgundfjordfiske

Av Redaksjonen

18. mars inviterer Ålesund sentrumsforening til Borgundfjordfisket med arrangementet «ByTorsken». En lørdag i «torskens» navn, hvor det blir både konkurranser og morsomme aktiviteter i hjertet av Ålesund.

Borgundfjordfisket er hele grunnlaget for at folk bosatte seg i Ålesund by, og binder sammen by og land. Både lokale og tilreisende vil her få en unik mulighet til å oppleve det tradisjonsrike fisket på bygrunna og i Borgundfjorden. Det planlegges også for aktiviteter på land med mye moro for hele familien i byen.

Under årets arrangement blir det konkurranser i form av største Borgundfjordtorsk og «Gulltorsken» (hvor du må treffe nøyaktig vekt). Det blir konkurranser i klassen junior og voksen, et inkluderende arrangement for alle, det er bare å melde seg på og prøve fiskelykken. Man kan fiske fra båt eller stå på land om man ønsker. Det blir satt opp telt på Rådhusplassen, hvor fangsten veies, premier deles ut og hvor det blir rom for å mingle med andre fiskeinteresserte denne lørdagen. Billetter ligger ute, så det er bare å melde seg på å prøve fiskelykken.

Jørgen Skårbrevik er avbildet med den store torsken (foto: privat)

– Målet er at «ByTorsken» vil vokse seg til å bli en større festival allerede i 2024, og at fiskebåter, restauranter, hoteller og butikker blir en naturlig del av programmet gjennom aktiviteter og kortreiste fiskeretter rett i fra fjorden. Det er et stort ønske fra oss i Ålesund Sentrumsforening å kunne bidra til at bysentrum får enda mer aktivitet i de mørke vintermånedene, sier daglig leder Ann-Helen Svinø.

Gå til Facebook arrangementet her -> https://www.facebook.com/events/1254615018457131/

Se video av Fiskeskolens toskefiske i Borgundfjordfisket

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy