Hjem Nyheter C-MAP LANSERER NYE FUNKSJONER OG FORBEDRINGER TIL MAX N+-KART

C-MAP LANSERER NYE FUNKSJONER OG FORBEDRINGER TIL MAX N+-KART

Av Redaksjonen

Pressemelding; Massa, Italia – C-MAP, en leder innen digitale maritime kartløsninger og skybasert kartlegging, kunngjorde i dag at de gir ut en ny versjon av MAX N+-kartene med en rekke oppdateringer og forbedringer. Kartene er forbedret med nye havneplaner, i tillegg til flere detaljer i eksisterende havner, høyoppløselig batymetri, overlegg med genesislag og mer detaljert informasjon på alle zoomnivåer.  

Oppdaterte detaljerte havneplaner
Nye og oppdaterte havner og marinaer har nå et høyere detaljnivå enn noensinne, slik at båtførerne trygt kan kjøre inn i havner og innløp. Den perfekte avslutningen på en lang reise, et krevende seilas eller en spennende dag med fiske.

Høyoppløselig batymetri
Ny høyoppløselig batymetri forbedrer C-MAP MAX-N+-kartene med dybdekonturer med den høyeste tilgjengelige oppløsningen. Det høyoppløselige batymetrilaget gir ekstra konturer av hyller, kiler og kløfter under vann med det beste detaljnivået som er tilgjengelig. Det hjelper deg til å finne de beste stedene å fiske og med å navigere trygt. Dette nye detaljnivået kombinert med egendefinert dybdesjattering, som er tilgjengelig i alle kartplottere fra Navico (Lowrance, Simrad og B&G), er spesielt nyttig for fiskere som er ute etter å fremheve områder fiskene trekker mot. 

Genesislag 
Den nye genesislagfunksjonen gjør at sportsfiskere kanbenytte seg av fellesskapets kraft. Denne oppdateringen gjør at C-MAP MAX-N+-kartene kommer forhåndsprogrammert med C-MAP Genesis Social Map-data for både kyst og ferskvann. Når det brukes sammen med Genesis Live, kan du også finne nye fiskeplasser på Lowrance-kartplotteren din. Lag ditt eget kart kostnadsfritt i sanntid, og slå på et overlag på C-MAP MAX-N+-kartet.

De nye forbedringene til C-MAP MAX-N+-kartene gjør at all informasjon kan vises klart og tydelig, uansett zoomnivå. Forbedringene er tilgjengelige nå og følger med ved kjøp av nye kart og kan lastes ned fra gofreemarine.com

Hvis du vil ha mer informasjon om nye CMAP-forbedringer, kan du gå tilwww.c-maps.com.

Om C-MAP:
C-MAP tilbyr verdens største maritime database med digitale navigasjonskart, som hjelper kunder med å utforske digitale alternativer og håndtere komplekse maritime operasjoner med integrert intelligent informasjon. C-MAP dekker hele verden med nøyaktige og oppdaterte elektroniske kart, verditilførende data og tjenester som gjør at du kan seile trygt til fjerne horisonter, fylle båten med fisk eller cruise med selvsikkerhet. Etter det nylige oppkjøpet av Navico er C-MAP den fjerde merkevaren i Navicos portefølje, sammen med Lowrance®, Simrad® og B&G®. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.c-map.com.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy