Hjem Fisk til folket Dagens middagstips fra fiskeavisen!

Dagens middagstips fra fiskeavisen!

Av Raphael Pedersen

Rask, sunn og smakfull middag.

Her ser du ingrediensene. Rømmedressing, couscous, lime, rødløk, hvitløk cherrytomater, spinat og ørret.

Ørreten krydrer du med salt, pepper og paprikapulver. Paprikaen gir en søt og røkt smak.

1. Finhakk hvitløk, rødløk og cherrytomater.

2.Couscous: Trekk i 5 min sammen med knorr grønnsaksbuljong.

3. Stek fisken 90prosent på den krydrete siden. Snu fisken og skru av pannen.

4. Fres løk og tomater i en oljet panne på høy varme ca 1 minutt. Tilsett babyspinat. Rør rundt ( salt og pepper etter smak) til slutt har du i coucousen.

Ha litt limesaft over fisken og nyt med rømme eller creme fraiche dressing.

Dette tar 10 minutt for de raske og max 15 min for de trege! Supergod middag !

Bon apetito!

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy