Rask, sunn og smakfull middag.
Her ser du ingrediensene. Rømmedressing, couscous, lime, rødløk, hvitløk cherrytomater, spinat og ørret.
Ørreten krydrer du med salt, pepper og paprikapulver. Paprikaen gir en søt og røkt smak.
1. Finhakk hvitløk, rødløk og cherrytomater.
2.Couscous: Trekk i 5 min sammen med knorr grønnsaksbuljong.
3. Stek fisken 90prosent på den krydrete siden. Snu fisken og skru av pannen.
4. Fres løk og tomater i en oljet panne på høy varme ca 1 minutt. Tilsett babyspinat. Rør rundt ( salt og pepper etter smak) til slutt har du i coucousen.
Ha litt limesaft over fisken og nyt med rømme eller creme fraiche dressing.
Dette tar 10 minutt for de raske og max 15 min for de trege! Supergod middag !
Bon apetito!