Hjem Fiske Etter heftig diskusjon tok Jørgen ny pers

Etter heftig diskusjon tok Jørgen ny pers

Av Redaksjonen

Etter heftig diskusjon med fiskekompisen Daniel Andersen om hvilke sluker som ville funke best – og etter flere sluk bytter – smalt det endelig i stanga til Jørgen Fulsås. Vekta bekreftet storfangsten på 2,9 kilo. 

– Jeg var hundre prosent sikker på at den sluken kunne funke, men de to andre hadde ikke trua på den i det hele tatt, forteller Fulsås til Fiskeavisen. 

Han snakker om sluken han dro inn storfangsten på. Noen ganger stoler man litt for mye på fiskekompisene sine, og det måtte flere bytter til før god-sluken fikk smake salt. Først da ble det fart på sakene. 

Les også: Sjøørrettips for februar

– Det gikk mange kast og mange sluk bytter. Jeg så i skrinet mitt og tenkte at den Lawson kriller’en der, den kan funke. 

Jørgen fulgte instiktet, og byttet til en grønn Lawson kriller. På kast nummer to smalt det i andre enden. 

– Det var to kjappe nykk og et spinnstopp, så satt den. Kjente med en gang at den var stor. Seige og tunge nykk i stanga og flere lange utras, forteller Fulsås. 

Etter en ordentlig kamp havnet den endelig i håven. En fin-fin sjøørret på 2,9 kilo en klar ny personlig rekord for Jørgen Fulsås. 

– Ble noen store brøl og kraftige klemmer med bestekompisen, sier Jørgen. 

Gratulerer med storfangst! 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy