Hjem FiskeLaksefiske Fiskekort i Altaelva solgt for 520.000

Fiskekort i Altaelva solgt for 520.000

Av Knut Gartland

Torsdag kveld ble to fiskedøgn i Altaelva auksjonert bort for utrolige 520.000 kroner på den årlige villaksauksjonen til Redd Villaksen i Oslo.

En kjøper la 520.000 kroner på bordet for å få to fiskedøgn i Altaelva.

Fiskedøgnene ble auksjonert bort i Oslo under den årlige auksjonen til Redd Villaksen. Ifølge Kronstadposten har det aldri tidligere blitt betalt så mye for laksefiske i Altaelva under auksjonen; prisen er dobbelt så høy som i fjor.

For beløpet av 520.000 kroner får kjøperen anledning til å fiske i Stengelsen den 20. juli, og dagen etter i Langstilla. Inntektene fra salget går til Redd Villaksen, en ideell stiftelse som jobber for å sikre levedyktige bestander i alle norske lakse- og sjøørretvassdrag.

Kronstadposten rapporterer at kjøperen forblir ukjent, men det er den samme personen som vant auksjonen i 2019. Den gang satte koronapandemien en stopper for fiskeeventyret. (NTB)

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Två dagars laxfiske för 520 000 norska kronor! | FishEco 19. november 2023 - 06:30

[…] Vem som betalar dessa otroliga pengar för två dagars fiske är inte känt, de eller dem vill vara anonym. Pengarna går till norska Redd Villaksen och med det till en mycket god sak. Läs hela nyheten hos Fiskeavisen.no […]

Svar

Legg inn en kommentar

[script_26]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy