Hjem Fiskeguider Fiskeskolen S4 E14: Fjellfiske etter ørret

Fiskeskolen S4 E14: Fjellfiske etter ørret

Av Redaksjonen

Da erklærer vi fellesferien for over, og med det er også årets utgave av Fiskeskolens Sommerfisketips ved veis ende. Men fortvil ikke, folkens: I dag drar Endre Hopland og gjengen nemlig i gang den vanlige Fiskeskolen igjen!

I episode 14, den første etter ferien, bærer det ut på eventyr i den massive fjellheimen i Rana kommune. Planen er å fiske etter potensiell grov ørret i et vann ingen i turfølget har besøkt tidligere. Det aktuelle vannet ligger 780 meter over havet og langt unna folkeskikken, så her er det bare å spenne på seg fjellsko og sekk, bite i seg alle former for melkesyre og ta beina fatt, akkompagnert av millioner på millioner av blodtørstige myggjævler.

Les også: Topp 5 ferskvannssluker

John Ivar Askevold holder fortet nede i lavlandet i denne episoden, så Endre Hopland får selskap av Seebergs mann i nord, Rolf Andrè Lorentsen, og kjentmannkompis Espen Olaussen på turen til fjells. Med i bagasjen er firedelte ørretstenger fra Lawson, 1000- og 2000-sneller fra DAM Fishing Tackle, snøre fra Lawson og Owner Hooks og et stort utvalg Søvik-sluken, Søvik Auren og Søvik Ørekyta.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy