Hjem Fiskeguider Fiskeskolen sesong 4 , episode 10: Med pilk og opphenger på grunt vann

Fiskeskolen sesong 4 , episode 10: Med pilk og opphenger på grunt vann

Av Redaksjonen

I forrige episode av Fiskeskolen tok fiskerne inn hos Rune Løvik i Hummelsund utenfor Bergen. Planen var å teste ut det som bør blir årets ferie for veldig mange nordmenn, nemlig feriehus ved sjøen med massevis av frisk luft og fisking hele dagen.

Første fiskedag gikk for seg på dypt vann og ble helt fantastisk, med flott torsk og massevis av storsei landet på Søvik Torsken-pilker og opphengere fra Eddystone og Lunker City. Andre fiskedag skulle ikke bli så veldig mye dårligere, som du kan se i denne episoden.

Se flere episoder av Fiskeskolen her

Denne gangen er det pilkefiske på grunt vann som står på planen, og John Ivar Askevold og Endre Hopland gir seg i kast med storfisken på grunnene vest av Marstein Fyr. Utstyrt med Lawson Powerflex-stenger, DAM Quick 3-sneller (4000), opphengere fra Eddystone Eels og Lunker City og 200-grams Søvik Torsken-pilker i rosa og oliven med selvlysende bakside, blir det fleks i stengene fra tidlig morgen av.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy