Hjem FiskeguiderHavfiskeFiskeskolen Fiskeskolen sesong 4, episode 6: Med agn fra land – solo edition

Fiskeskolen sesong 4, episode 6: Med agn fra land – solo edition

Av Redaksjonen

Det er en spesiell tid for både Norge og resten av verden. Her hjemme er folk stort sett isolert i sine egne hjem, og omgås bare seg selv eller sine aller nærmeste. Å bruke naturen, med god avstand til folk, er likevel både tillatt og anbefalt, og er det en ting som hjelper bedre enn noe annet på brakkesyke, så er det å komme seg ut med fiskestengene.

Seeberg og Fiskeskolen tar rådene fra norske helsemyndigheter på alvor, så i episode 6 av Fiskeskolen er den dynamiske duo splittet, og Endre Hopland er ute med kystmeiteutstyret helt på egen hånd. Det betyr fisking med flere stenger på en gang, noe som selvsagt også øker sjansene for å få fisk.

Mer fra fiskeskolen her

Også denne gangen er det flyndrene som er hovedmålet, og da spesielt rødspettene som lekte katt og mus med fiskerne da de fisket fra drivende båt i forrige episode. Blir det revansje denne gangen? Og hva annet kan en få på en solotur med naturlig agn langs kysten? Ta en kikk selv.

I den vanskelige situasjonen Norge og verden er i akkurat nå, blir fisking og friluftsliv viktige aktiviteter for folk, både på egenhånd og sammen med familien.

Lær mer om kystmeite her

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Hvordan filetere flyndre / rødspette - Fiskeavisen.no 9. november 2020 - 21:02

[…] Lær: Hvordan fiske flyndre fra land. […]

Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy