Hjem ANNONSØRINNHOLD Gjør deg klar til høstfisket med nytt utstyr

Gjør deg klar til høstfisket med nytt utstyr

Av Annonse

SPONSET ARTIKKEL 

Høsten nærmer seg med stormskritt i deler av landet, og har allerede fått fotfeste i andre. Her har du tipsene som gjelder om du har tenkt til å oppdatere utstyret før årets høstsesong.

Kinetic Brutalis FS 8’ 4XH 50-160g

Du må ikke nødvendigvis ribbe bankkontoen for å oppdatere utstyret. Om planen er å jakte fisk denne høsten, kan det være greit å investere i ny haspelcombo. Da er denne midt i blinken.

Stangen er 2-delt i supersterk fiberglassklinge, med komfortabelt håndtak og klassisk snellefeste. Snellen har ramme og sideflater i grafitt, karbonfiberbrems, tannhjul i rustfritt stål og spakbrems. Blanding av stang og snelle resulterer i at navnet virkelig eies. Kinetic Brutalis er brutalt god.

Shimano Combo STC Allround 

Et monster av et allround sett. Her har du det meste du trenger, som kan brukes til så mangt. Du mangler bare agnet. 

En god og flerdelt kombinasjon til allround fiske. Den korte transportlengden gjør denne til den optimale reisestangen, enten du skal ut å vandre eller tar fly til fjernere destinasjoner. Med en Shimano S.T.C Spinning stang, Shimano Sahara snelle og Sufix høykvalitets monofilament sene er dette et sett til å stole på.

Daiwa Crossfire X Combo 9′ 5-25g

Alternativt kan du gå ned et prishakk. Daiwa Crossfire X stengene har masse kraft fordelt i en perfekt aksjon i en tynn klinge. Snellen som er en Crossfire 2000 eller 2500 har tre kulelager og leveres ferdig påspolt med Daiwa J-Braid flettet line. Rask og billig oppdatering, om nåværende stang begynner å bli sliten. 

Berkley Twilight 9,6′ 3-15g Haspelsett

Twilight Travel – Liker du nye reisemål og vil heller være borte enn hjemme? Eller trenger du en ordentlig god stang som du enkelt kan stue bort når du ikke bruker den? Twilight Travel er for deg som trenger en fire-delt stang som både fungerer og har samme følelsen som en to-delt stang.

IM6-klingen, LTS-stangringer og korkhåndtak finner du på alle modellene både casting- og haspelstengene. Leveres med stangtrekk.

Abu Cardinal STX 20  

For de som vokste opp på slutten av 60- og 70- tallet husker nok Cardinal som et synonym på slukfiske. Driftsikre sneller uten en masse krimskrams. Slike sneller trengs også i dag. Cardinal STX er nettopp det. En tradisjonell Cardinal, med dagens materialer og design. Kommer med blandt annet 6 kulelager og Everlast™ bøylesystem, for en jevn og god gange.

• 6 kulelager + 1 IAR rullelager

• Lettvektsspole i aluminium

• Everlast™ bøylesystem

• 6 Størrelser

Berkley Fireline Flame Green 270m 0,15mm

Verdens mest kjente og brukte superline!

Nye Fireline er «The Next Generation of Smooth Handling Superline» Fireline = Superline!

Begrepet «Superline» ble først brukt da multifilamentsenen Fireline ble introdusert i 1996 og det har siden vært verdens mest kjente og brukte superline helt siden!

Fireline er ikke en vanlig flettet sene og ikke en mono – Men en termisk smeltet Fireline som har endret fiske for alltid. Nå har vi kommet til neste generasjon av Fireline. Jevnere og tøffere enn noensinne med den samme kraftige styrken, jevn håndtering og rask-kastet slik du kjenner og elsker! Alle Fireline er pakket i moderne New style Berkley emballasje.

Du trodde kanskje at det ikke var mulig og forbedre FireLine. Men faktum er at en av verdens absolutte mest elskede fiskeliner nå er blitt enda bedre. Den kaster enda lengre og mykheten er forbedret, uten at den velkjente stumheten er endret. Direktekontakt er FireLines mellomnavn. FireLine er nesten usynlig i vannet og kommer i meget tynne dimensjoner. Dette gjør den til et krystallklart førstevalg for mange ørretfiskere, meitefiskere og vertikalfiskere.

I ny forpakning, men fremfor alt i delvis ny design. FireLine er mer slitesterk, smidigere og enda mer langkastet enn tidligere. Fargen og coatingen sitter enda bedre. Den direkte kontakten fra linens stumhet er fremdeles med. Uansett hvilke farge du foretrekker: FireLine er fremdeles en favoritt til alle typer fiske som jiggfiske, sluk og meite.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy