Hjem Fiskeguider Guide til hvordan du kan rigge en reel Eel loose body

Guide til hvordan du kan rigge en reel Eel loose body

Av Daniel

Foto: Espen Haaland

 

Softbaits fungerer svært bra til predatorfiske! Jeg liker godt å kjøpe dem i “loose body” form. Det vil si at den ikke er ferdig rigget. Det gir meg muligheten til å tilpasse krok og snøre slik jeg vil og hvor jeg vil.  Kombinert med agn som makrell/sild har det gitt meg gode resultater på storsei og lange.

Litt lowbud video, men dere ser poenget.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy