Hjem Fiskeguider Guide til hvordan du kan rigge en reel Eel loose body

Guide til hvordan du kan rigge en reel Eel loose body

Av Raphael Pedersen

Foto: Espen Haaland

 

Softbaits fungerer svært bra til predatorfiske! Jeg liker godt å kjøpe dem i “loose body” form. Det vil si at den ikke er ferdig rigget. Det gir meg muligheten til å tilpasse krok og snøre slik jeg vil og hvor jeg vil.  Kombinert med agn som makrell/sild har det gitt meg gode resultater på storsei og lange.

Litt lowbud video, men dere ser poenget.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy