Hjem Fiske Jeanett debuterte i NM i havfiske og vant dameklassen

Jeanett debuterte i NM i havfiske og vant dameklassen

Av Raphael Pedersen

Denne helgen har flere av Norges beste havfiskere deltatt på NM i havfiske. I år ble norgesmesterskapet holdt i Holmestrand i Vestfold.

Personen vi skal legge vekt på akkurat nå, er Jeanett Brudeseth Bersås. Hun deltok i dameklassen og konkurrerte mot blant annet Hilde Skiffard og Torunn Handeland, som begge er meget dyktige konkurransefiskere med årevis av erfaring.

For en stund tilbake, publiserte vi at Jeanett ble ambassadør for Fiskeavisen.no  og at hun skulle debutere i NM havfiske. I alle årets konkurranser har hun vunnet sin klasse, men denne tenkte vi at ville bli tøff. Damen fra Odda gjorde det hun har gjort hele året, hun tok gull og kan stolt kalle seg Norgesmester i dameklassen.

Hvordan føles det Jeanett?  Jeg er lettet og glad, og er veldig fornøyd med prestasjonen min. Fisket var utrolig dårlig denne helgen, men det holdt til gull. Egentlig hadde jeg ikke tenkt å konkurrere før til neste år, men jeg er glad for at jeg ikke drøyde. Jeg føler jeg har så masse å gi i denne sporten og er så vidt i gang. Nå er konkurransene over for i år, så nå skal jeg bare fokusere på arter jeg vil ha, forteller hun til Fiskeavisen.no 

Vi gratulerer Jeanett og er mildt sagt superstolte av henne!! Sterkt!

Fin avslutning på et velykket år med konkurranser! Foto: Privat

Vil du følge med på fiskingen hennes? FACEBOOK     INSTAGRAM

Resten av resultatene fra NM har vi ikke kontroll på i skrivende stund. Men i dameklassen vet vi at Hilde Skiffard tok 2plass og Torunn Handeland 3plass av de 8 damene som deltok. 

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy