Hjem Fangstrapport To kilos ørret tatt i Bergensområdet

To kilos ørret tatt i Bergensområdet

Av Redaksjonen

Thomas Hille (@vestlandsfisker1) og kompisen Martin (@orretfiskeren) var ute å fisket ørret i Bergensområdet da det plutselig smalt i andre enden. Med en ørret på grensen til to kilo på land kan Hille innrømme at storfangsten er uvanlig i området. 

– Vi var ute å fisket uten å få noe særlig. Bare enkelt-fisk på rundt 400 gram. Så fikk plutselig Marin på en fisk som skulle vise seg å være større, forteller Hille til Fiskeavisen. 

Fisken var på 1,3 kilo. En slik fangst var stor nok for Thomas og Martin til å bli igjen på plassen en liten stund til. Med videre fangst på ørret mellom 400 og 900 gram var det tydelig at stedet var i et givende humør denne dagen. Dessuten var det hele bevis på at man ikke må fiske på isen for å fisk i Januar. 

– Plutselig smalt det på noe mye større, sier Hille. 

Fisken på andre enden hadde flere solide utras. Det kunne kjennes på stanga at det var en stor fisk. Mellom fem og seks minutter senere var resultatet i håven; en ørret på nærmere 2 kilo.

– En vanvittig stor ørret!

Foto: Privat

Hille tør å innrømme at fisken ble tatt på en svart og sølv Møresild, vektklasse 10g. At fangsten var uvanlig stor var det heller ikke å legge skjul på. 

– En fisk på denne størrelsen er ikke vanlig i bergensområdet, sier han. 

Fiskeavisen gratulerer med storfangst! 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy