Hjem Fiske Husker dere denne jenta?

Husker dere denne jenta?

Av Raphael Pedersen

Jeanett har vært i avisen vår noen ganger nå, men det er ikke ufortjent! På kort tid har hun nådd nye høyder innen fisket sitt.   I Fiskeavisen.no  liker vi veldig godt å følge opp personer som brenner for en hobby som fiske.

Denne rosa jiggen fra savage gear funker godt på lyren i Odda!
Foto: Privat

Så hva har skjedd siden forrige innlegg vi gjorde?  Sist gang handlet det om nye arter og havfiske sammen med undertegnede og mitt fiske team. Jeanett viste fra tidlig av hvor fort hun behersker teknikker og hvor for hun lærer. Damen har virkelig “bein i nesen” og har vært med oss på noen enormt røffe havfiske turer.

En god innsats blir som regel belønnet, og Friluftsboden.no  ga henne tilbud om spons. Utfallet ser dere på bildet under.

Her er hun sammen med sin nye samarbeidspartner Mats Henrik Solheim. Eier av Friluftsboden.no Foto: Henrik Knudsen Vågenes

 

Hun har også prøvd seg på fluefiske. Sammen med Fredrik Lunde Svendsen gikk turen til et flott vann. Dette ga Odda jenta mersmak, og hun  forteller til Fiskeavisen.no at hun skal trene og trene på fluefiske teknikken, for dette vil hun gjøre mer.

Hennes læremester, Fredrik forteller oss at som førstegangs fluekaster klarte hun seg alldeles utmerket. Jeanett tok til seg det muntlige før kastingen startet, og brukte det usedvanlig presist i det hun svingte stangen. Alt handler jo om timing.

Foto: Fredrik Lunde Svendsen

Foto: Lars Odland Åkre

 

Et slikt aktivt og variert fiske som Jeanett driver med, må jo nesten loggføres pr blogg. For en stund siden startet hun opp sin personlige blogg om fiske.  Her skriver hun selvsagt om fisketurene sine. Bloggen hennes finner dere her:  jeanettbersaas.com . En aktiv blogger har selvfølgelig også sin egen Facebook side. Den finner dere her Jeanett fishing 

Fiskeavisen.no er svært stolt over utviklingen Jeanett har vist og hvor fort hun behersker de forskjellige teknikkene innen fisking. Et naturtalent som det har vært gøy å følge med på. Om ikke lenge står artsfiske treffet i Rosendal for tur. Det kommer nok en oppdatering fra den turen også skal dere se. 

Publisert av: Raphael Pedersen 8 Juni 2017

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy