Hjem Nyheter Hva er NSFL?

Hva er NSFL?

Av Redaksjonen

NSFL (Norwegian Sport Fishing League) er den første offisielt registrerte fiskeligaen for sportsfiskere i Norge. Fiske som sport, er meget populært i Sverige og andre Europeiske land.

-Dette mangler vi i Norge, og særlig mangler vi et miljø som lar fiskere konkurrere mot hverandre på topp nivå. Utnytte båt, fiskeutstyr og egne evner på best mulig måte, og ikke minst vinne fine premier, forteller Mantas Juozapaitis, styreleder i NSFL.

-NSFL inviterer både de som er profesjonelle fiskere, og de som ønsker å bli det. Vi skaper muligheter til å bli sett, være en del av PRO fiskekonkurranser.


Hvordan NSFL fungerer

NSFL “Main League” fiskekonkurranse inneholder 3 etapper. Dette er 3 ulike endags konkurranser, hvor poeng fra hver etappe summeres. I løpet av konkurransen, telles det personlige poeng og poeng samlet for laget. På et lag/båt, kan det være 2 personer.

Hver etappe er utføres på ulike innsjøer, som igjen skal være best tilpasset denne type konkurranser. I tillegg til “Main League”, som utgjør hoveddelen av NSFL, finnes det også noen åpne fiskekonkurranser, der hvem som helst kan melde seg på. Dette kan være en “Perch Master”, som er en endags konkurranse hvor man fisker bare abbor, eller “Zander Master”, som er 24 timers konkurranse, med fokus på å fange gjørs.

Innmelding av fangst

NSFL har utviklet en egen plattform og applikasjon for innmelding av fangst, her får du visning av resultater direkte under konkurransen. NSFL tilbyr et helt nytt og digitalisert konsept for fiskekonkurranser.

Plattformen inneholder også informasjon om hvert team som deltar, og viser hva slags båt og utstyr som er brukt. Systemet er tilpasset til å automatisere prosessering av fangst, samt beregning av poeng. Hver deltaker laster enkelt opp ett bilde av fangst i systemet, som blir revidert av en dommer før godkjenning. Systemet er kraftig nok til å håndtere store mengder av bilder i løpet av kort tid. Alt dette for å skape best mulig brukeropplevelse. 

– Du får med dette en oppdatert oversikt over resultater og poeng under hele konkurransen, forteller Mantas.


Premiefond

En del av motivasjonen for å delta i slike fiskekonkurranser, er selvfølgelig premiene. Samlet premiefond for 2022 i “Main League”, er på 250.000 kroner. Dette inkluderer både påmeldingsavgifter, som er samlet inn fra alle deltakere ved påmelding til konkurransen, og premier fra våre sponsorer.  Vinnere får dermed både store pengepremier og sponsede gaver i form av fiskeutstyr og marinelektronikk. “Perch Master” og “Zander Master” fiskekonkurranser har separate premiefond. 


Det er fortsatt en del ledige plasser i NSFL “Main League” for 2022. Her er det bare å finne en makker og melde dere på. Det er 40 lag i årets liga.

Det arrangeres også “Perch Master” den 2. juli, og “Zander Master” 13-14 august. 

Les gjerne mer om fiskeligaen på nsfl.no,. Du kan også følge NSFL på Facebook og Instagram.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy