Hjem Fiske Jakten på sjøørreten – Smaken av vår

Jakten på sjøørreten – Smaken av vår

Av Redaksjonen

Jakten på sjøørreten er tilbake. Denne gangen med glimt av mitt sjøørretfiske i februar. Etter mange år med relativt bra sjøørretfiske i desember, januar og februar så var det tid for tøffere tider. Februar kunne by på litt av alt med kulde, mye snø og overgang til smak av vår, men det helt store fisket uteble selv om det ble plukket litt her og der.

Tekst og video av: Ole Martin Gilbu – Fiskejegeren.com

I denne filmen får dere glimt fra de turene filmkameraene var med på i løpet av februar. Det har seg slik at jeg ikke har med filmkameraene på hver fisketur, det er nemlig viktig for meg at fisketurer ikke skal bli styrt av behovet for å filme, men jeg prøver å få frem øyeblikk, opplevelser og stemning fra de av turene mine der kameraene er med. I tillegg liker jeg å dele erfaringer og tankeganger for dem som er nysgjerrige, så dere må tåle litt fiskeprat gjennom filmen og kommende filmer.

Husk å velg 2160p for best kvalitet!

Sjekk ut filmen og legg gjerne igjen en kommentar med tilbakemeldinger, ønsker om kommende filmer med mer.

Våren er rett rundt hjørnet nå, vanntemperaturen vil sakte, men sikkert stige som igjen betyr at det skjer herlige ting under vannflaten. Er du klar for vår ??

Skitt fiske folkens Ole Martin Gilbu

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy