Hjem Fiske Kjempeørret tatt i Skogseidvatnet

Kjempeørret tatt i Skogseidvatnet

Av Daniel

Foto: Erlend Vivelid Nilssen

Mandagen for en uke siden dro Erlend Vivelid Nilssen og Regine Emilie Mathisen for å jakte akkurat på stor ørreten. Noe som virkelig ga resultater!

Erlend skriver på bloggen sin at Skogseid er kjent for stor røye og kanskje enda større brunørret. Ørreten starter tidlig med fikediett, både småørret og røye går ned på høykant, det resulterer i rask vekst og ekstremt god K-faktor. Ingen av oss fisker mye i Skogseid, men det blir en tur innimellom enten på isen når det er forhold for det eller fra båt.

Erlend forteller også at det gikk ikke mange minuttene, faktisk et av de aller første kastene for dagen før det tok fullstendig av. Et presist kast under trærene helt inn mot berget, og ut kom en halvkilos jagende bak Lotepusen. Jeg forstod lite da fisken bare svømte forbi fluene mine, men like bak kom en gigant, den glefset i seg streameren og adrenalinet mitt tok fullstendig overhånd da jeg så hvor stor den egentlig var. Husker faktisk ikke så mye av selve kampen selv om den varte noen minutter, husker bare at jeg var i sjokk over den svære ørreten som tok. Fikk landet min livs ørret etterhvert, hele 5,5 kilo med feit brunørret, knuste min gamle norske pers på 4,2 kilo!

Les hele historien på: vivelidnilssen.com

Det hele har han også fått på film!

[ads2]

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Det tok 40 minutter å få kjempeørreten på land - Fiskeavisen.no 1. januar 2018 - 16:06

[…] Les også: Kjempeørret tatt i Skogseidvatnet […]

Svar

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy