Hjem Fiske Laksefiske 2017 – På 3 minutter og 45 sekunder

Laksefiske 2017 – På 3 minutter og 45 sekunder

Av Daniel

Endelig en ny laksefilm av Jo Vaagan! Vi har ventet ett helt år siden sist, og denne gangen er det en kort og hektisk film, men med veldig mange flotte klipp. Man gleder seg ikke noe mindre til sesongstart etter dette, for å si det sånn.

Se videoen fra 2016 her: FLOM – Laksefiske 2016

Jo Vaagan skriver dette selv om filmen:
Kort og hektisk beskriver årets sesong, og da blir det også en kort og hektisk film. Selv om vi bare ble velsignet med to korte perioder med vannføring, så fikk vi likevel en helt vanvittig oppgang med laks. Har fisket i elva i 20 år, og har ikke sett lignende siden 2001! Svært lovende og utrolig positivt for elvas videre utvikling. Det kokte tidvis med fisk i elva, og ofte var det mer enn nok å sitte i osen og se flak med mellomlaks gå opp strykene på fjære sjø. Fisken var utrolig finspist til tider og på siste flom i august ble det knapt tatt laks, selv om det nappet i hytt og gevær. Slik kan det være noen ganger. Å se og kjenne så mye liv i dette vassdraget, betyr så uendelig mye mer enn å fylle kvoten.

Du finner han også på Facebook: Facebook.com/jovaaganjaktogfiske

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_26]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy