Hjem Fiske Lars Nilssen hviler virkelig ikke på laurbæra

Lars Nilssen hviler virkelig ikke på laurbæra

Av Daniel

Foto: Lars Nilssen

Lars Nilssen er i vinden om dagen.
For ikke lenge siden lanserte han boka “Ørret”, Så har han tatt opp temaet om det burde bygges et kraftverk på Tolga eller ikke.
Denne karen hviler virkelig ikke på laubæra. Nå er han med noe nytt og spennende som kommer på VGTV i høst. Den nye serien på 4 episoder har premiere på Revir i Oslo den 26.08. Om du har mulighet ville jeg ha tatt turen dit. Men når det skjer så mye rundt Nilssen, må vi nesten få svar på en del ting. Derfor tok vi en liten prat med Lars.

Nilssen nå må du nesten røpe hva som skjer på Revir i Oslo i morgen?
Høstens første “Revirkveld” i Lars og Lars–regi er en dobbeldekker. Det blir smugtitting / førpremiere på en 4-episoders serie, som blir en del av Lars og Lars i høst.
Den andre delen av kvelden er viet til høstfiske på stille vann. Sesongen er definitivt ikke over! Tvert om. Det er først nå det virkelige høstfiske begynner!
I helgen kom jeg over en vakfest av episk kaliber. Jeg fikk laget en liten filmsnutt som blir vist som innledning. Med andre ord enda en premiere, sier han og smiler. (Med det til forskjell at denne filmen trolig bare blir eksponert for et publikum i morgen kveld)

Enda en serie på VGTV? Eller bare en del av Lars og Lars?
Serien ”To i Norge ved to av dem” vil bli vist på VGTV, som en del av Lars og Lars – konseptet. Vi har tidligere gjort det samme tidligere med serien ”Fjordmenn” og ”Extremt nærfiske”

Hva får vi være med på i “To i Norge ved to av dem”?
I 1880 reiste tre engelske eksentrikere på ekspedisjon til Jotunheimen hvor de tilbrakte seks uker for å fiske og jakte. Boka ”Tre i Norge ved to av dem” er skrevet som en dagbok fra ferden og forteller om et eventyrlig fjellfiske vi alltid har drømt om å prøve oss på. 10. august la Lenth og jeg ut på en ukes ferd i engelskmennenes fotspor. Dette er bakteppet for serien

I del 2 av kvelden på Revir, så skal du røpe noen av Fiske hemmelighetene dine. Kan du røpe et tips om fiske på sen høsten for de som ikke har mulighet til å komme i morgen?
I den grad jeg har noen hemmeligheter om forutsetninger for klaff på høstfiske på stille vann, må det være to ting:
a) Tidlig morgen (grålysning) og sen ettermiddag er gull.
b) Antall timer og dager i felt gir best resultat. Høstfiske er kilent og uberegnelig, men finner du vakende fisk går den ofte tett på land og er større enn det du har for vane å se.

For mer info om hva som skjer på Revir på Torsdag, så kan du gå inn her: https://www.revir.no/products/lars-og-lars-i-reviret-1

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_26]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy