Hjem FiskeArtsfiske Bak kulissene hos NRK- “Kan det spises”

Bak kulissene hos NRK- “Kan det spises”

Av Daniel

Raphael Pedersen, har jobbet hardt med å få ukjente fisker fra det norske hav ut til folk. I over et år har han testet ulike fisker, for å se hva som er “ja” eller “nei”

Foto: Raphael Pedersen

Fokuset på bifangst, deler han med superkokk Øyvind Næsheim. Sammen har de to gjort ganske mye tøffe innlegg i “kan det spises” som ikke er et ukjent prosjekt lenger.

For et par uker siden var de to i NRK og serverte alt slags merkverdig fisk til vertene. Her er bakomfilmen, se hvordan vertene gikk fra skeptisk til svært engasjerte! Selve radiosendingen kan du høre her

https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-rogaland/DKRO02018517/15-09-2017#t=1h5m12s  

Velg i kapitler og “kan det spises”

Her er en kort bakomfilm, ta en titt!

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_21]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy