Hjem Fiske Luftetur i sola endte opp med kjempestor sjøørret

Luftetur i sola endte opp med kjempestor sjøørret

Av Redaksjonen

Tine Pettersen og samboeren skulle bare ned til havet for å kjøle ned guttunge og hund, da det begynte å rykke i kastearmen til Tine. Fiskestengene lå jo i bilen, de hadde planlagt å fiske, hvorfor ikke prøve noen kast? Stengene ble derfor tatt frem, og lufteturen i sola ble litt mer ekstraordinær enn det gjengen hadde trodd på forhånd. 

– Vi henta stenger, tenkte bare ett par kast, siden det var fjære så tenkte jeg at det var dårlig odds, kaster ikke alt for langt, forteller Tine til fiskeavisen. 

Videre kildrer Tine gjennom melding; Kastet første kast, håpløst, satt meg fast TVERT, rett i botten, tang og tare… Jeg må ut i vannet. Opp med buksen å skritte ut til lårene, kaster en gang til, der satt den! Rolig til å begynne med, er det en dorsk torsk? Så tar han tak og hopper opp i overflata. Størrelsen og type fisk er avslørt, adrenalinet pumper og fisken SKAL opp! Samboer kaster sin stang på land og kommer løpende for å hjelpe til. 

Tine får deretter roet seg litt ned, og fisken kom seg opp på land. En diger sjøørret på over 6 kilo, ut i fra beregningene,  selv om den aldri ble veid. Fisken ble tatt oppe i nord ved Salten på en klassikeren møre-silda.

– Veldig moro! Jeg fikk én mindre laks og min kjære fikk én, den ble tatt på en lett møre-sild. 

Tine kan også fortelle at fisken tok bare 10 meter ut i fra der hun sto, og at hun ikke helt vet hvor lang tid det tok å få den opp.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy