Hjem Intervju Møt Fiskeavisens nye ambassadør John Johnstad

Møt Fiskeavisens nye ambassadør John Johnstad

Av Redaksjonen

John Johnstad er 25 år gammel, bor i Hamar, jobber som bilmekaniker, og har drevet med fluefiske de siste åtte årene. I det siste har han fokusert på kunsten av tørrfluefiske, og har fungert som Proguide for ArcticSilver. Nå er hans Fiskeavisens nye ambassadør.

– Jeg kommer fra en familie som ikke er så interessert i å fiske. Men jeg var utplassert hos et bilfirma når jeg var rundt 17 år, og der var det to fluefiskere som jobbet, forteller Johnstad.

Fluefiskerne fikk lurt han med på tur og da var det hele gjort. Ikke lenge etter hadde han sin første fluestang i hånd, og ett par alt for store vadere.

Kan du fordelle om ditt beste fiske øyeblikk?

– Det må være fisketuren jeg klarte å få opp to fine røyer på en helg der den største var 1.5kilo, sier Johnstad, når han skal fortelle om sitt aller beste fiskeøyeblikk. Han sier han har mange, men akkurat denne turen skilte seg ut.

– Jeg hadde aldri fisket etter røye, så det var veldig fantastisk å kunne få muligheten til det.

Hva er din neste drøm?

– Drømmen er å ta med seg noen hyggelige folk og dra til Kolahalvøya. På jakt etter diger ørret. På den turen, slik alle andre turer, tar han med seg tre ting; fiskeutstyr, kaffe, og et par behagelige sko for å gå langt.

Rekord fisk?

– Rekordfisken min er ikke så stor, men en ørret på 1.6 kilo, forteller Johnstad. I tillegg kommer røya på 1.5kilo. Han kan likevel røpe planer om å knuse nevnt rekord i løpet av neste sesong.

Hvor kan vi følge deg videre?

Jeg kan følges på Instagram; john_johnstad

Favorittbilde?

 

Beste fisketips?

-Ha tålmodighet, du lærer av å gjøre feil. Og ha flua mer i vannet enn lufta!

Takk for praten John, så gleder vi oss masse til å følge deg!

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy