Hjem Nyheter Podcasten “Sjøørret Terapi” med ny spalte i samarbeid med Fiskeavisen

Podcasten “Sjøørret Terapi” med ny spalte i samarbeid med Fiskeavisen

Av Redaksjonen

For de som ikke har fått med seg denne fantastiske podcasten fra Eivind Berulfsen og Stig Larsen, er det allerede hele 22 episoder å kose seg med.

Er du en ivrig sjøørretfisker har du helt sikkert sett en video eller to fra Berulfsen. Denne meget dyktige karen bestemte seg for en stund siden å teste ut podcast-formatet. Med langt over 30.000 avspillinger hittil, kan man si at podcasten har blitt vellykket for de to karene.

For litt siden tok Berulfsen kontakt med Fiskeavisen, ettersom de var interessert i å få til en nyhetsspalte i podcasten. Vi i Fiskeavisen ble veldig glade for Berulfsen tok kontakt, og ville selvfølgelig bli med på dette. Resultatet kan dere høre i episode 22.

Om episode 22:

I denne episoden med Sjøørret Terapi, er Stig blitt vekt opp fra sin vinterdvale. Terapeutene storkoser seg med alle bidragene fra dere lytterne og Eivind leser opp nok en fantastisk flott fiskehistorie. Det blir premiere på to nye spalter og Stig har laget en ny utfordring for Februar. 

Lytt til Sjøørret Terapi her:

Spotify:  www.podcasters.spotify.com  
iTunes:  www.podcasts.apple.com 
PodBean:  www.fluefiskern.podbean.com

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy