Hjem Fiske Den store havfisker`n konkurransen er i gang

Den store havfisker`n konkurransen er i gang

Av Redaksjonen

Første februar gikk konkurransen Havfisker`n av stabelen som skal vare helt frem til 31. oktober. Har du drømt om tittelen “Årets havfisker” eller har lyst til å konkurrere mot kjente profiler i havfiske miljøet, ja da er det bare en ting å gjøre.

Skal du være så heldig å gjøre det godt i denne konkurransen, så har du også mulighet til å sikre deg noen utrolige flotte premier. Det er premier for 240.000,- i denne konkurransen, og vinneren stikker av med en ukes opphold hos Big Fish Adventure til en verdi av 77.000,- 

Les mer om premiene her.

Innmeldte fangster

Selv om det er kaldt mange plasser her i landet nå, så har flere fisker blitt meldt inn. Hittil er det ni fiskere som har registrert sine fangster i løpet av de første dagene.

To karer som har trosset kulden å fått lurt opp noen lange langer er Endre Hopland og Magnar Ulvatn fra Seeberg.

– Det var jeg og Magnar Ulvatn som var ute i båten, og vi fisket med hel makrell på ca 130 meters dyp. Magnar fikk først en lange på fire-fem kilo, og så fikk jeg på en 25,3, før han avsluttet med en på 17,1 kilo. Vi kjørte videre for å teste og finne nye plasser etter det, men det blåste fort opp og ble lite effektivt. Beinkaldt var det også på sjøen, men god uttelling, forteller Hopland til Fiskeavisen.

I denne videoen kan du se hva Hopland og Ulvatn fisket med og ikke minst kampen med den store langa til Hopland.

Det kan også nevnes at Hopland greide å slå sin tidligere pers med en liten kilo, noe som kommer godt med i Havfisker`n konkurransen.

Topp 3

Klikk på resultatene for en full resultatliste.

Ønsker du å være med i konkurransen for å konkurere om og bli årets havfisker? Alt du trenger å vite om påmeldingen finner du her.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy