Hjem FiskeIsfiske Pro Pilkki 2 har lansert på Mobilplattformer

Pro Pilkki 2 har lansert på Mobilplattformer

Av Daniel

MapPro Pilkki er et spill de fleste isfiskere har vært bort i.
Nå som de har lansert på mobileplatform, så måtte vi selvfølgelig teste det.
Fantastisk artig spill som virkelig gir deg følelsen å sitte på isen. Spillet lar deg velge mellom forskjellig agn, pilkestikke, balansepilk, morsyska osv, med mange finske sjøer innlagt med dybdekart og informasjon om sjøene, så kan du danne deg et bilde om hvor det er bra å fiske. Når du er ute og fisker i “singelplayer” eller “short  cup” fisker du med andre fiskere i en isfiskekonkurranse. Der du kan bestemme forholdene og når på året dere skal fiske. Konkurranse reglene velger du på forhånd, da er det alt fra størst fisk til størst vekt.

Jeg har sittet noen timer med dette på nytt, ettersom jeg før har spilt det mye på pc, men med mobil synes jeg det ble bedre. Noe med touch  istedenfor en datamus gjør det mer interaktivt.

Gratis versjonen inneholder 3 sjøer og har ikke mulighet til å spille i “short cup” eller multiplayer.
Ønsker du å kjøpe spillet får du tilgang til hele 39 sjøer, short cup og multiplayer. Spillet koster 37,71,- om du ønsker å kjøpe det.

I multiplayer kan du klikke deg inn på en server og spille mot andre ekte spillere, akkurat som i en vanlig isfiskekonkurranse. Derfor er det også mulighet å spille online med fiskekompiser. Så om du er isfiske gal, og gleder deg til at isen legger seg igjen, så er det store muligheter for at du vil like dette spillet.

Du kan laste ned spillet gratis på  Androide.
Dere med Iphone må dessverre vente, de har ikke bestemt seg om de skal slippe det på IOS.
Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.procyon.propilkki&hl=no

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Nå kan du isfiske med oss via appen Pro Pilkki - Fiskeavisen.no 16. mars 2020 - 19:16

[…] kan dere lese om mobil versjonen av spillet – https://www.fiskeavisen.no/pro-pilkki-2-lansert-pa-mobilplattformer/ Spillet finnes også på IOS og […]

Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy