Hjem Fiske Sarah & Sigve – Lander monster ørret – ep1

Sarah & Sigve – Lander monster ørret – ep1

Av Redaksjonen

Sarah & Sigve har laget en liten serie fra sin Islandstur.
Målet med reisen var å få fanget noen sikkerlig ørret rugger.

I første episode får vi bli med på reisen til Island og de første dagene av turen. Selv om de hadde litt problemer med kraftig vind, så påvirket ikke det fisket alt for mye!

Se episode 2 her

Instagram: @Sarahkristinesy og @Sigveurne.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

2 kommentarer

Sarah & Sigve - Lander monster ørret – ep2 - Fiskeavisen.no 21. mars 2019 - 21:40

[…] Se episode 1 her […]

Svar
Sjøørreten ble bare større og større, før dette beistet satt på! - Fiskeavisen.no 31. mars 2019 - 14:41

[…] – Den tok ganske langt ute, så jeg skjønte ikke med en gang hvor stor den var. Først kom fisken mot meg. Når den var noen meter fra der jeg sto utvadet snudde den og raste utover ca. 30 meter. Da fikk jeg sett hvor stor den var! Ute på rundt 30 meter holdt jeg på med den litt frem og tilbake. Når den kom inn, og så meg var det ut igjen på rundt 30 meter. Dette skjedde 3 ganger før den tilslutt ga opp. Håven min var for liten… Som jeg er blitt ganske vandt med hvis man ser filmene fra Island […]

Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy