Hjem Fiske Se hva man kan gjøre av en simpel vassild

Se hva man kan gjøre av en simpel vassild

Av Raphael Pedersen

Øyvind Naesheim dukket opp på Tv2 sitt program “Rå fisk og sylskarpe kniver” i kveld. Jeg har hatt den æren av å gjøre innlegg med ham i fjor i forbindelse med mat serien min “Kan det spises?”. Det måltidet han lagte av vassilden min er noe av det beste jeg har smakt ? Løpet av året skal jeg og Øyvind få laget mer spennende mat, så følg med.

Check it out !

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy