Hjem Fiske Video: Laksefiske i Nærøydalselva 2020 – Fiskejegeren

Video: Laksefiske i Nærøydalselva 2020 – Fiskejegeren

Av Ole Martin Gilbu

Så var det tid for Nærøydalselven igjen. For meg så føles det alltid noe ekstra å komme tilbake til denne elven og dalen. Med familien min som er fra Gudvangen gård og en oppvekst med faste årlige turer til dalen, så har både plassen og elven fått en spesiell plass hos meg.

Allerede da jeg var noen måneder gammel tok faren min meg med ned for å se elven, og fra det øyeblikk så er jeg sikker på at elven begynte å renne gjennom blodet mitt. Jeg igjen har tatt med mine egne unger i samme fotspor og fortalt videre de historiene jeg selv har blitt fortalt med årene om blant annet fiskere som besøkte og fisket hos oldefaren min.

NÆRØYDALSELVA som er et nasjonalt laksevassdrag renner krystallklar både rolig og stri gjennom en dal med mektig og majestetisk natur, og gjør opplevelsen av å fiske der stor. Her i elven er det gode muligheter for store fiskeopplevelser ved de rette forholdene, men kan også være en teknisk krevende elv der man virkelig må bruke både list og erfaring.

Jeg har vært så heldig å få muligheten til å fiske i Nærøydalselva mye opp med tiden på valdet til Lene på Gudvangen camping. Det har blitt en lang liste med fantastiske fiske og naturopplevelser, men jeg har også vært vitne til andre sine store øyeblikk her. Det prises faktisk høyere enn noe annet.

OM FILMEN

I denne filmen vil dere se glimt fra naturen og selvfølgelig selve fisket i elven, med blant annet åpningsfiske 1 juli, med Tommy Solberg som gjest.

Igjen er det kun enkelt “amatør” nivå på både film og redigering. Jeg får formidlet det jeg ønsker på min måte så jeg er selv fornøyd og håper som alltid at du som ser på enten får lyst til å komme deg ut på tur, eller finner en annen glede i filmen.

Jeg legger ned mest tid i mine sjøørretfiske filmer, og er det jeg brenner mest for å formidle. Når det er nevnt så er det litt moro å formidle fra min andre store lidenskap også, nemlig laksefiske og da særlig fra Nærøydalselva.

Ole Martin Gilbu
www.fiskejegeren.com

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy