Hjem Nyheter Video: Hysterisk fisker fikk sjøørret på 4,95 kilo

Video: Hysterisk fisker fikk sjøørret på 4,95 kilo

Av Redaksjonen

Bjørn Leonid Ingebrigtsen ble smått hysterisk da han fikk en sjøørret på nesten 5 kilo inne i Vistenfjorden. Fiskeren hadde sett sjøørreten holde på langs land, og hadde et lite håp om at den skulle hugge til. Det gjorde den heldigvis også.

-Jeg så sjøørreten langs med land når jeg dorga forbi noen berg, så jeg satt og håpet på at den skulle bite på, forteller Ingebrigtsen.

Han kan også fortelle at fisken hadde kroket seg fast på gjellen, og etter et byks fra fisken datt den av. På mirakuløst vis ble likevel fisken kroket på nytt.

Les også: Det tok 40 minutter å få denne kjempestore sjøørreten opp fra havet.

– Den hadde kroken festet i ytterste gjellebuen først, og etter nesten 15 minutter gjorde den ett byks noen meter fra båten som slet av gjellebuen. Bruker Savage gear sin Sand Eel 3D Line thru med en rimelig stor halv-sirkelkrok, så sluken i seg selv var ute av kjeften, men da den snudde og gled av gårde så la kroken seg i munnviken, så var det plutselig fast fisk igjen.

– Det var to sekunder med ett knust hjerte akkurat da jeg kjent slakken i snøret, som er litt av grunnen til at jeg ble så glad som jeg ble.

Ingebrigtsen fikk altså fisken på en andre gang, og det tok ikke lang tid før den var inntil båten, og deretter i håven.
Da ble det full jubel, som man bare hører og ser i videoen ovenfor.

Klokken til Ingebrigtsen viste at hele seansen tok 16 minutter. Disken ble veid og viste utrolige 4,95 kilo. Nå gleder han seg bare til å få smake på sjøørreten han har fått.

– Den ble lagt til sukkersalting 3 timer senere, og skal bli nydelig røykafisk!
Nydelig kvalitet for en vinter-sjøørret av den størrelsen, avslutter fiskeren.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy