Hjem Nyheter Bilal med kjempekveite

Bilal med kjempekveite

Av Redaksjonen

Konkurransen Havfisker`n arrangeres i perioden 1. februar til 31. oktober.

Havfisker`n har blitt en fin måte å konkurrere på, i en tid pandemien hindrer oss å møtes. Til nå er det 140 deltakere i denne online fiskekonkurransen forteller Atle Høidalen fra Team Krokodille, som er arrangør.

Les mer om Havfisker`n

Bilal Saab er som fisker meget privilegert. Han jobber som fiskerguide i familiebedriften Big Fish Adventure, og bruker i tillegg mye av sin fritid til selv å jakte etter store fisker. Fiskeavisen har tidligere skrevet en rekke artikler om de fangster og rekorder som Bilal har fått.

I går fikk Bilal en skikkelig rugg av en kveite. Før fisken ble sluppet tilbake i havet, ble den målt hele 180 centimeter. Konkurransen Havfiskern har strenge regler når det gjelder dokumentasjon av fangst. Filmen med målingen hadde noe dårlig kvalitet, så det var ikke mulig å lese målebåndet.

-Fisken ble derfor bedømt ut fra et bilde hvor fisken bøyde halen. derfor ble kveita denne gangen registrert med en lengde på 170 centimeter. Forteller Atle Høidalen, fra Team Krokodille som er arrangør for denne konkurransen.

Om konkurransen

Havfisker’n er en online fiskekonkurranse hvor man konkurrerer på lengst mulig fisk. Det er 18 ulike arter i konkurransen fordelt på 6 såkalte “grand slams”. I tillegg kårer vi “årets havfisker” basert på et poengsystem hvor samtlige 18 arter er tellende. For å delta i konkurransen må du installere appen “FishDonkey” som er tilgjengelig i App Store og Google play, registrere bruker og melde deg på “Havfisker’n“. 

Samtlige resultater  med statistikk finner du her: Havfisker`n – Resultater

Bilder av fisk fra konkurransen finner du her: Havfisker`n – Bilder

 

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_26]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy