Hjem Fiske Havfisker’n, en online fiskekonkurranse for hele Norge

Havfisker’n, en online fiskekonkurranse for hele Norge

Av Redaksjonen

Er du klar for å konkurrere med kjente og ukjente havfiskere fra hele Norge? Havfisker`n er en konkurranse online hvor man konkurrerer på å få lengst mulig fisk. Det er 18 ulike arter i konkurransen fordelt på 6 såkalte “grand slams”. I tillegg kårer vi “årets havfisker” basert på et poengsystem hvor samtlige 18 arter er tellende.

Fiskeavisen har fått æren av bloggen teamkrokodille.no til å være med å arrangere konkurransen Havfisker`n.

Dette er absolutt noe vi trenger for havfiskemiljøet i Norge. Det arrangeres havfiskekonkurranser over hele landet, men i Havfisker`n trenger man ikke å reise til land og strand for å delta, forteller Daniel Tilrem fra Fiskeavisen.

Konkurransen foregår i en app som heter FishDonky der du rapporterer dine fangst inn. Dine fangst som rapporteres inn kontrolleres og godkjennes av en jury og Atle Høidalen fra Team Krokodille.

Resultatlister for hver art samt grand slam kategoriene oppdateres “live” i FishDonkey fortløpende gjennom konkurransen, mens listen for “årets havfisker” oppdateres på her på konkurransens nettside.

Fiskeavisen kommer til å følge konkurransen tett med intervjuer og deling av guider og tips til hvordan man kan fange de ulike artene.

Les mer om:

Konkurransen kan også følges i Havfiske Norge sin Facebook gruppe.
https://www.facebook.com/groups/HavfiskeNorge

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Bilal med kjempekveite - Fiskeavisen.no 21. april 2021 - 13:27

[…] Les mer om Havfisker`n […]

Svar

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy