Hjem Nyheter Drømmejobben – Savage Gear søker fisker på fulltid

Drømmejobben – Savage Gear søker fisker på fulltid

Av Redaksjonen

Har du ikke hørt om Savage Gear, så må vi nok skuffe deg da kvalifiserer du deg nok ikke til denne stillingen. Det danske utstyrsmerket innen sportsfiske søker nå en innholdsprodusent som kan reise rundt i Sverige å dokumentere fisket og spre gleden og lidenskapen med det å fiske.

Det er selvfølgelig en hake for oss nordmenn som drømmer om denne stilligen. Du må være meget god i svensk, og være villig til å flytte og reise rundt i nabolandet.

I pressemeldingen skriver Savage Gear;

Hvis du leter etter den morsomste jobben innen sportsfiske, kan du slutte å lete. Savage Gear har nettopp skapt den for deg! Savage Gear er et av de mest innovative og trendskapende merkene i sportsfiskeindustrien, og vi rekrutterer for tiden en innovativ og trendskapende sportsfisker for å bli en integrert del av det.

Vi ser etter en heltidsfisker som ønsker å bli den neste skinnende stjernen på sportsfiskehimmelen i Sverige – En som skaper de beste videoene, bildene og tekstene for å kunne dele lidenskapen og ferdighetene med massen gjennom sosiale medier og arrangementer.

Hvis fiske er din favoritt hobby, beklager vi, da er det ikke du vi leter etter. Vi trenger en person som lever, spiser og puster fiske. Vi trenger tross alt noen som har like lidenskap for fiskeutstyr som vi har.

Kan du også formidle den lidenskapen over digitale medieplattformer
– Se opp for at vi kanskje kroker nettopp deg!

Når det gjelder jobben – kameraene dine er like viktige som stengene dine!

  • Heltidsfisker og innholdsskaper: Du vil reise rundt i Sverige på jakt etter de villeste fiskene og fiske du kan tenke deg. Du må være en ekte fiskemagnet, gjedde, abbor og gjørs må elske deg. Men du må også ha ferdigheter i å fiske predatorer langs kysten vår.
  • Du vil dokumentere dine reiser for å inspirere sportsfiskere rundt i Sverige med dine fantastiske opplevelser.
  • Du vil spille en nøkkelrolle i markedsføringen av nye Savage Gear-produkter.
  • Du vil ha din egen svenske Savage Gear Youtube-kanal.
  • Du vil være ansvarlig for å bygge dine egne sosiale mediekanaler for å inspirere sportsfiskere rundt om i Sverige.
  • Du får en heltidslønn basert på dine ferdigheter og evner. .

Denne jobben er en “once-in-a-lifetime” mulighet for noen som har sportsfiske i blodet og ferdigheter innen innholdsskaping og markedsføring. Leve fiske. Tenk Savage Gear.

Det er på tide å være en del av noe helt spesielt – Vi kaller det Savage World.

Søkeren kan allerede være ansatt i bransjen, men er mer sannsynlig å være en fullblodsfisker med sterke kommunikasjonsevner og en allerede etablert status blant sportsfiskere og i det sosiale medielandskapet.

Les mer om stillingen her: www.savage-gear.com/job

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy