Hjem Fiskeguider Fiskeskolen sesong 4, episode 4: Sildefiske med hekle

Fiskeskolen sesong 4, episode 4: Sildefiske med hekle

Av Redaksjonen

Enten du er på jakt etter tradisjonsmiddag, julefrokostpålegg eller et suverent agn til det aller meste, kan du alltid stole på den fantastiske silda. Nå tidlig på våren trekker store stimer av havets sølv inn til kyst og fjorder, og du trenger absolutt ikke å stresse med lange og dype sildegarn for å sikre deg årets beholdning.

I fjerde episode av Fiskeskolen er John Ivar og Endre ute med de ferdigknytte heklene fra Søvik, og både sild, makrell og litt bifangst venter under kjølen. I denne episoden får du en full innføring i hvor du skal fiske sild, hva du skal se etter, hvordan silden gjerne oppfører seg og ikke minst hvilken strategi du skal velge for å lykkes.

Se mer fra Fiskeskolen ved å klikke her

Sildefiske med hekle er for øvrig en lavterskelsaktivitet der du fint kan ta med deg barn og nybegynnere, og virkelig vekke fiskeinteressen med potensielt store fangster. Ta bare en kikk selv!

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy