Hjem Fiske Frode tok sesongens første laks

Frode tok sesongens første laks

Av Redaksjonen

Frode Riis var en av de som ”tjuvstartet” laksefiske i natt. Den offisielle åpningen er 1. Juni, men det er noen steder det åpner litt før, slik som i Holmfoss, Numedalslågen, der Frode fikk årets første laks.

Fisket startet 00:01, men Frode hadde bestemt seg for å vente til det blir lysere. Rundt 04-tiden tok han med seg stanga, og deretter kastet hans årets første kast. De ble litt kort, så han kastet på nytt.
Så var det bare å vente, og etter en snau halvtime hugget det på en laks på hele 11,5 kilo. Etter en kamp på nærmere 25 minutter, fikk Frode fisken på land 05:10.  Forteller han til Fiskeavisen at han har fisket laks i mange år, og gjerne vil få den raskt opp på land.

Frode med laksen sin på 11,5kilo

Hva ble fisken tatt på, spør du? Duggmark. Dette var ikke den største laksen Frode har fått, ettersom hans personlige rekord ligger på hele 19,7kg, tatt i Drammenselven. Det var dog tiden før Frode begynte å fiske i Numedalslågen, hvor han har fisket de siste 18 årene.

Les også: Ingrid & Emil jobber med sin lidenskap

Frode kan også røpe at det har blitt att en laks til, på 7,5 kilo, etter hans egen fangst. En svært bra åpningsnatt, altså. De er 10 – 12 mann som prøver lykken fra lang og båt, og forholdene er flotte. Frode skal holde på til i morgen ettermiddag. Kanskje blir det en til? Takk for praten, Frode, og skitt fiske!

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Årets største og første laks - Fiskeavisen.no 15. mai 2019 - 13:14

[…] Les også om Frode som fikk fjorårets første laks […]

Svar

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy