Hjem Nyheter Monsterørret kan være en rekordbryter

Monsterørret kan være en rekordbryter

Av Redaksjonen

Denne grisen av en ørret har blitt delt i sosiale medier og ulike forumer på nett den siste tiden. Det spekuleres i om at dette kan være en ny verdensrekord på ørret som er fanget på stang.

Ørreten skal ha blitt fanget i Mackenzie-kanalen (New Zealand) i nærheten av Twizel. Fiskeren har ikke stått frem med fullt navn men ønsker å bli kalt «Seamus fra Turangi» .

Seamus håper fangsten hans blir offisielt kunngjort som en rekord. For øyeblikket er rekorden en fisk fanget i den samme kanalen i 2013 som veier 19,1 kg, mens fisken til Samus skal ha en vekt på 20,1 kilo.

Les også: Håven knakk da storørreten skulle håves

Årsaken til at ørreten blir så stor i denne kanalen er at den går på bunn å spiser pellets fra et oppdrettsanlegg i nærheten. Derfor spekuleres det i om det kan finnes flere store ørret i Mackenzie-kanalen.

Ørreten er sendt til utstopping, og skal bli donert til en lokal bar som skal henge den opp på veggen.

Om det blir en ny verdensrekord får vi bare vente med å se. Da vil det bli registrert hos IGFA som holder en oversikt over verdensrekordene.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

55 år gammel brunørret rekord ble slått - Fiskeavisen.no 7. mars 2021 - 19:33

[…] Les også: Monsterørret kan være en rekordbryter […]

Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy